Проблема не е в дебитомера а в термо датчика на термостата той дава информация на компютъра колата до колко е загряла и каква смес да направи горива въздух.за повече информация тел.0885860466
Известие
Collapse
No announcement yet.
проблем
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Tasev Покажи съобщениеПроблема не е в дебитомера а в термо датчика на термостата той дава информация на компютъра колата до колко е загряла и каква смес да направи горива въздух.за повече информация тел.0885860466
Как не се сетихме за този датчик2/3 от колегите с тези проблеми са сменили първо този датчик.
П.С.Ти да не си екстрасенс та си оставяш телефона във всяка тема кадето пишеш.Това е шега.
Alfa Mito 1.4
156 2.0 155 ex
156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеколега, като се позамисли човек ще се сети, че дросела няма нищо общо със загряването и работата на двигателя студен и топъл. защо давате идеи които нямат смисъл.
то е все едно да му се даде съвет да си смени контактния ключ.
Дебитомер, свещи, ламда сонда. пристрастията са ми към второто и третото)) Диагностика би показала по точно.
. Добре, че за две години не послушах никой да сменям като луд, иначе щях да загубя толкова приятни моменти да си харча парите за друго, че мани мани.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Zdravko Покажи съобщениепо4истиго сас спирт
По-добре с газ за горене и после най добре му драсни клечката.
П.С.Най-добре си го смени с нов.Alfa Mito 1.4
156 2.0 155 ex
156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Tasev Покажи съобщениеза повече информация тел.0885860466
че да знам дали да тетрияНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от Degree Покажи съобщениеА идея някаква с какво мога да го почистя този дебитомер?
Но най-добре е да го смениш,ако причината е в него !!!Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
Avensis 2011 -2.0 D-4D
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеи ква информация има на този телефон??
че да знам дали да тетрия
не спами ейLast edited by търтей; d.m.y г., 13:24."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment